Lutterzand Literair Festival

Op zaterdag 25 en zondag 26 januari 2020 is de tweede editie van dit unieke festival. Een literatuurfestival dat beslist anders is dan anders. Niet alleen vanwege de programmering, maar ook omdat de wonderschone omgeving van het Lutterzand je zal bijblijven. En omdat je als deelnemer aan het festival op de mooiste plekjes van dit deel van Noordoost Twente komt. Waar je als gewone bezoeker niet kan of mag komen.

Ervaar literatuur, cultuur, natuur en erfgoed

Ook dit jaar hebben we weer een bijzondere programmering. Met beroemde schrijvers. Maar ook een programma dat je het gevoel geeft even helemaal ‘weg te zijn’. Weg uit de hectiek van het dagelijks leven, weg uit het gewone. Of je nu uit Enschede, Amsterdam, Groningen, Middelburg, Breda of Maastricht komt. Of uit De Lutte.

Duik onder in de verhalen van bekende auteurs en ervaar wat literatuur, cultuur, natuur en erfgoed met je doet. Of dat nou op zaterdag bij de schrijvers van jouw keuze is, op zondagmorgen bij het interview over natuur, duurzaamheid en technologie, of tijdens de eerste editie van de Landelijke Leesclub Dag op zondagmiddag.

En dat alles omlijst door muziek, verhalenvertellers, locatietheater en poëzie.