Boogschieten

Direct naast het restaurant hebben we onze eigen boogschietbaan. Handboogschieten, kruisboogschieten, luchtbuksschieten  en voor de jongste deelnemers blaaspijpschieten. We maken er een competitie van, de wedstrijd duurt ongeveer anderhalf uur.

Deze activiteit kan het hele jaar door gereserveerd worden. Ook in het donker! In de winter verlichten we de schietbaan, en maken het gezellig met vuurkorven.

De kosten zijn 17,50 per persoon, minimaal 10 deelnemers. We hebben ook bogen voor de kinderen, daarom is dit één van de meest geboekte familieuitjes.

Huifkar-arrangement

Florilympha heeft haar eigen huifkarhalte! Het Lutterzand is een fantastische omgeving voor een huifkartocht. Langs essen, houtwallen en knooperven. De koetsier weet alles te vertellen over de omgeving. Er zijn verschillende routes, varierend van een uur tot drie uur. Alle routes gaan over land- en zandweggetjes. Bij de langere tochten gaat de huifkartocht bijvoorbeeld langs Landgoed Singraven of het Arboretum. Op het Landgoed Singraven ligt een prachtige watermolen. Het Arboretum is één van de mooiste bomentuinen van Nederland, met duizenden soorten bomen en heesters.

Prijzen voor huifkartochten; De Luts Huifkarverhuur

Midgetgolf Kinderfeestje

Wist je dat Florilympha één van de weinige gravel midgetgolf banen in Nederland heeft? De baan ligt direct naast het terras bij onze serre. Voor kinderen hebben we een midgetgolf-arrangement, ideaal voor verjaardagen of kinderfeestjes!

Dit arrangement bieden we aan voor feestjes vanaf  8 kids.

Midgetgolf op onze 18 holes baan, naar keuze frietje met kroket of pannenkoek,  en een drankje en ijsje toe. We hebben ook een arrangement met een puzzel-wandeltocht door het Lutterzand.

11,50

Zomerse Solex of Scooter-tour

Ca. 13.30 uur Ontvangst met een welkomstdrankje met lekkernij.
Ca. 14.00 uur Solex of Scootertocht door de prachtige omgeving, onderweg maakt u een tussenstop om een drankje en snack te nuttigen.
Ca. 16.00 uur terugkomst bij Florilympha, gezellig borrelen.
Ca. 17.00 uur Staat er een heerlijke barbecue klaar.

Scooter arrangement 59,50 p.p.
(excl. Consumpties)
Solex arrangement 55,00 p.p.
(excl. Consumpties)

Lutterzandwandeling met natuurgids

Ca. 13.30 uur Ontvangst met een kopje koffie of thee en krentenwegge.
Ca. 14.00 uur Onder leiding van een gids start u een wandeling door het natuurgebied het Lutterzand.
Ca. 15.00 uur Onderweg op een geheime plek op het Lutterzand schenken we een een drankje en een borrelhapje.
Ca. 16.30 uur Terugkomst bij Florilympha.
Ca. 17.30 uur Opening koud warm buffet of barbecue.
45,00 p.p.
(excl. Consumpties, minimaal 12 personen)

Paint, Wine & Dine

Paint, Wine & Dine is een creatief en gezellig arrangement. Onder het genot van een drankje krijg je van Saskia Smidt een creatieve workshop schilderen. Na de workshop serveren we een drie-gangen dinerbuffet of Fingerfoodbuffet.

De workshop is geschikt voor iedereen, je hebt geen ervaring nodig.

Wij verzorgen alle materialen, inclusief een schildersdoek van 50 x 50 cm. De workshop duurt ongeveer twee uur. Het schildersdoek mag je uiteraard mee naar huis nemen!

De kosten van dit arrangement zijn 59,50 per persoon, en is mogelijk voor groepen van 10 tot 75 personen.

Heel leuk als vriendinnen-uitje of vrijgezellendag!

GPS Speurtocht Lutterzand

Eén van de meest geboekte familieuitjes! Tijdens een vier kilometer lange tocht door het Lutterzand komen de deelnemers verschillende doe- en denkopdrachten tegen zoals spijkerslaan, blaaspijpschieten en ski-lopen. De tocht wordt in teams gelopen, gedeeltelijk met kaart en kompas en gedeeltelijk met GPS. De tocht start en eindigt bij het restaurant.

Deze activiteit kost 17,00 per persoon, inclusief koffieontvangst met krentewegge, activiteiten en borrel onderweg. Voor de kids serveren we ranja in plaats van koffie.

Minimale groepsgrootte is 10 personen. Totaal duurt deze activiteit, inclusief koffieontvangst, twee uur. Na afloop kan je uiteraard een barbecue of een buffet reserveren!