
BBQ
Varkensoesters
Kipspiesjes
Beefburgers
Gemarineerde speklapjes
Diverse salades
Rauwkost
Warme broodjes
Knoflooksaus & kruidenboter
Zigeunersaus
Pindasaus
22,50
Minimaal 12 personen
Uitbreiding met friet of gebakken aardappels
1,75
Vispakketje
3,75

BBQ+
Runderlendebiefstuk
Varkensoester
Kipspiesjes
Gamba’s
Shashlicks
Diverse salades
Rauwkost
Warme broodjes
Knoflooksaus & kruidenboter
Zigeunersaus
Pindasaus
27,50
Minimaal 12 personen
Uitbreiding met friet of gebakken aardappels
1,75
Vispakketje
3,75

Luxe BBQ
Stroganoff spies met ossenhaas
Kip op stok
Varkensoester
Entrecote
Diablo Ribsticks
Gamba’s
Zalm in folie
Diverse salades
Rauwkost
Warme broodjes
Knoflooksaus & kruidenboter
Zigeunersaus
Pindasaus
32,50
Minimaal 12 personen
Uitbreiding met friet of gebakken aardappels
1,75
Vispakketje
3,75

Scandinavisch Buffet
Koud:
Tonijnsalade met appel en ui
Carpaccio Classic
Visplateau van gerookte vissoorten
Dip & Stip (diverse groenten met saus)
Rundvleessalade en rauwkost
Brood met sausjes en kruidenboter
Warm:
Gegratineerde kip uit de oven
Tong/zalmrolletjes met peper/lemonsaus
Risotto met spinazie
Groentenmix
Saté van varkenshaas
Gebakken aardappeltjes
29,50
Minimaal 12 personen

Mediterraans Buffet
Koud:
Parmaham met meloen
Aardappel-ei salade
Vitello Tonato
Pasta-salade ‘Primavera’
Bruschetta met mozzarella, tomaat en basilicum
Warm:
Zalm Teriyaki met sesamzaad
Biefpuntjes Stoganoff
Aardappelgratin
Tagliatelle Carbonara
Provençaalse kip met piri piri saus
Tagliatelli Carbonara
Schnitzelreepjes
Gebakken ui en champignons
31,50
Minimaal 12 personen

3-Gangen dinerbuffet
Proeverij van kleine voorgerechtjes:
“Tapas di Florilympha”
Carpaccio “Classic”
Wrap van zalm en kruidenkaas
Seizoenssoep in glaasje geserveerd
Gebakken Gamba’s
Diverse broodsoorten & sausjes
Warm:
Varkensfilet gevuld met pruimen
Hele moot gebakken zalm
Biefpuntjes Stroganoff
Tongrolletjes in een peper lemonsaus
Gebakken aardappeltjes
Rauwkost & Salade
Dessert:
Diverse ijssoorten
Bavarois
Soesjes & Vers Fruit
Warme Bosvruchten
Slagroom
39,50 p.p.
Minimaal 15 personen

Bourgondisch Buffet
Koud:
Visplateau met o.a. gerookte zalm haring met uitjes, paling en makreel
Griekse salade met feta, tomaat en ui
Buideltjes van rauwe ham en meloen
Rundvlees & kartoffelsalade
Groene gemengde salade met dressings, olijven en zongedroogde tomaatjes
Brood met sausjes en kruidenboter
Warm
Kip met ei in currysaus
Gebakken Gamba’s met knoflook
Albondigas (gehaktballetjes)
Zalmmootjes met sesamzaad
Farfalle Carbonara
Groentenquiche
Gebakken aardappeltjes
33,50 p.p.
Minimaal 15 personen

Tapasmenu
Een proeverij van verrassende gerechtjes in meerdere gangen geserveerd!
Carpaccio Classic
Broodplankjes met kruidenboter en sausjes
Soep in glaasje
Gamba’s in knoflook
‘Bokkepootje’ van zalm
Vitello tonato
Mini-Kipcocktail
Wrap van tonijnsalade
Lauwwarme geitenkaas met honing
Mini groentenquiche
Krokante kipspiesjes met teriyakisaus
Varkenshaas-pincho met rode portsaus
Biefpuntje met remouladesaus
Flori-frieten & rauwkost
Zalmmootje met sesamzaad
34,50
Minimaal 15 personen
Desserts
Verzorgd dessertbuffet
2 soorten ijs
Soesjes
Cheesecake
Warme kersen of bosvruchten
Slagroom
7,75
Presentatie van Mini-desserts
Bavarois
Mini creme brulee
Yoghurt-Bosvruchtenijs
Panna Cotta
Vers fruit
8,50
Feestelijk dessertbuffet
Fonkelende opening
2 soorten ijs & 2 soorten bavarois
Omelet Siberienne
Soesjes
Warme kersen of bosvruchten
Slagroom
9,75